Wie zijn onze afnemers

Murgia Metaal is veelzijdig in de producten die het maakt. We zijn dan ook werkzaam voor opdrachtgevers uit allerlei branches. Murgia werkt graag voor aannemers, bouwbedrijven, de lichtreclame-industrie, de interieurbouw en de dak- en gevelbouw.

Aannemers:
We richten ons op aannemers omdat deze opdrachtgevers veelzijdig zijn in hun opdrachten en wij ze bij heel veel verschillende werkzaamheden van dienst kunnen zijn. Van halffabricaat tot eindproducten. Producten die wij leveren is vooral zetwerk op maat en daarnaast schopplaten, aanrijbeveiligingen, uit aluminium tranenplaat gezette entree voor rolstoelgangers, postkasten enz....

Lichtreclame:
De lichtbakken voor de lichtreclame industrie kunnen bij Murgia Metaal in alle soorten en maten geproduceerd worden. We hebben enorm veel ervaring en know how op dit gebied en hebben onder andere voor Audi en Volkswagen, Abn Amro, Vedior, Ing , Expert, Dhl, Rabobank en Tnt lichtreclame geproduceerd.

Daken en gevels:
Alle het voorkomend zetwerk op maat voor daken en gevels zijn bij Murgia Metaal te bestellen. Daarnaast monteren wij ook. We werken zowel voor opdrachtgevers die enkelstuks en of specifiek producten nodig hebben maar ook leveren wij aan opdrachtgevers die behoefte hebben aan grotere hoeveelheden en of serie producten zoals cassette panelen. De materialen die wij verwerken zijn aluminium en diverse composiet soorten

Standaard profielen:
Murgia levert standaard aluminium profielen uit voorraad. Daktrimmen, handelsprofielen, waterslagen, doorvalbeveiliging, dakprofielen, knelprofielen en zetwerk op maat.