Over Murgia

Murgia Metaal is een metaalbewerkings bedrijf gevestigd in Beverwijk. Door de verschillende bewerkingstechnieken die we toepassen bij Murgia Metaal bedienen wij een groot aantal verschillende klanten. Op kwaliteit, specifiek maatwerk en snelle levertijdenproberen wij ons te onderscheiden.

Wie zijn we

Murgia Metaal is in 1995 opgericht door de huidige directeur eigenaar Willem Hoogendijk. Nadat hij 10 jaar ervaring had opgedaan in het produceren van complete grootkeuken installaties voor de horeca en instellingen is hij als zelfstandig ondernemer "Murgia Metaal" gestart. Vanuit een werkplaats aan huis werd er gewerkt aan de eerste kleine opdrachten. Door de jaren heen is Murgia uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiceerd is in het verwerken van aluminium voor de gevelindustrie en de lichtreklame. 

Murgia Metaal heeft door de jaren heen vele grote projecten uitgevoerd. Voor Audi en Volkswagen heeft Murgia alle lichtbakken gefabriceerd, zowel landelijk als wereldwijd. Ook voor ABN Amro zijn vele lichtbakken geproduceerd die we nu in ons dagelijks leven overal aantreffen. 

Murgia Metaal kan dus zowel grote series als het preciezere maatwerk leveren. Deze veelzijdigheid is een belangrijke kracht van Murgia. Door middel van de vele bewerkingstechnieken (waaronder frezen, knippen, kanten) zijn wij bij Murgia in staat om van tot plaatdikte 3 mm elk gewenst product te maken.

Door middel van het nieuwste 3D tekenprogramma zijn wij in staat om uw gewenste product tot in perfectie voor te bereiden waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Wij leveren tekeningen maar nemen ook voorbereid werk in ontvangst. We denken graag met de klant mee. Flexibiliteit binnen het productieproces van Murgia Metaal is voor onze klanten een groot voordeel.